OM OSS

Hubertus Gullby

VD

Mitt namn är Hubertus Gullby, är uppväxt i Tjällmo men flyttade till min fars färdenegård i Gullebo, då jag fick jobb som virkesmätare vid Södras sågverk i Åtvidaberg.

Bor nu tillsammans med min sambo och hund i Mosshult, två km från färdenegården.


Jag har gått på Vretaskolan med inriktning skog. Därefter vidareutbildade jag mig tre år på skogsmästarskolan vid SLU i Skinnskatteberg. Har jobbat som virkesmätare sedan 2007, numera vid Kindasågen.


Är just nu tjänstledig för att ägna mer tid till gården och företaget Gullby & Sjölander.

Vid sidan om dessa sysslor har jag ett mindre företag där jag saluför korrespondenskort med motiv av min farfar Folke Gullbys etsningar.

På min fritid ägnar jag mycket tid åt min familj, fotografering & musiktillverkning.
Martin Sjölander

Ordförande

Mitt namn är Martin Sjölander, är uppväxt på en gård utanför Söderköping, har läst tre år på skogsmästareskolan och har jobbat genom mitt egna företag som skogsbruksplanläggare och projektledare vid skogsbesiktning av ledningsgator. Där ansvarade jag bland annat för markägarkontakter, värdering och arbetsledning.

 

Jag har även jobbat som virkesmätare samt inventering av skogsbilvägar, där ifrån är jag nu tjänstledig.

För närvarande sysselsätter jag mig som kommunalråd samt ägnar tid åt företaget Gullby & Sjölander.

 

Jag bor nu tillsammans med min fru och två döttrar, granne med släktgården jag växt upp på, där mitt skogliga intresse startade och där jag inhämtat mycket erfarenheter. På fritiden ägnar jag mest tid åt min familj samt att sköta om trädgården stundom försöker jag även lära mig att spela dragspel.