VÅRA TJÄNSTER

INDUSTRI/LAGERINVENTERING

Vi utför nogranna volymmätningar med hjälp av RTK*-teknik och 3D-bilder som kan användas på tex täckter, skogsindustrier, värmeverk och terminaler. Resultatet blir en överskådlig och tydlig rapport som är skräddarsydd efter Era önskemål.

SKOGSBRUK

Vi hjälper både skogsägare och skogsbolag med data och drönarfoton av olika typer för att Ni som kund ska få en snabb och effektiv blick över Ert innehav. Genom att använda drönare utrustad med multispectralkamera får Ni tillgång till detaljerad information om skogen som inte går att få till fots eller med satellitbilder.

JORDBRUK

Vi hjälper jordbrukare med data och flygfoton av olika typer för att Ni som jordbrukare ska kunna analysera och optimera Era odlingar. Genom att använda drönare utrustad med multispectralkamera får Ni tillgång till detaljerad information om Era odlingsfält som inte går att få från marken eller med satellitbilder. 

INSPEKTIONER/BESIKTNINGAR

Leta efter spruckna takpannor,

kontrollera hängrännor, besikta skorstenar.

Med drönare når vi platser som annars är både svårt och farligt att inspektera manuellt. Ni slipper hyra skylift eller använda byggställningar.


MÄKLARFOTO/GÅRDSFOTO

Fotografera Ert hus från ovan.

Uppskattat av köpare och

sätter er fastighet i ett sammanhang. Eller varför inte ett nytt foto över Ert hus eller gårdscentrum?

FLYGFOTO/FILM

Vi fotar och filmar vad Ni än önskar.

Kanske en reklamfilm för Ert företag, eller bara en film från senaste fisketuren.